Skip to content

IT Jokes – Store nørd, PC-humor ved computeren

by admin on februar 19th, 2010

IT Jokes er faktisk ret gode. Måske fordi de kan gøre det hårde arbejde, som mange jo efterhånden udfører i forbindelse med it, lidt sjovere. Så her er lidt til den helt store nørd.

Blondinen ved computeren: Der står jeg skal trykke “any key”. Hvor sidder den henne?

En kunstner, en advokat og en programmør diskuterer, hvad man får ud af utroskab. Kunstneren siger, at det gode ved utroskab er spændingen og erotikken. Advokaten siger, at det kan give en masse juridisk bøvl med koner, der sagsøger m.m. Programmøren siger: Utroskab er fantastisk. Om aftenen tror min kone, at jeg er sammen med en anden. Min elskerinde tror, jeg er sammen med min kone. Og så har jeg ellers hele aftenen for mig selv sammen med min computer.

Derfor tilhører computere det mandlige køn:

1) Der er altid en bedre udgave på vej.

2) De gør, som du siger, hvis du trykker på de rigtige knapper.

3) Størrelsen har betydning.

Har du en bedre IT joke? Smid den herunder:

From → IT Jokes

Comments are closed.