Skip to content

Horoskop gratis online 2010

by admin on maj 14th, 2010

Horoskop gratis 2010

Flere steder på nettet tilbyder de gratis horoskop. Det er da sikkert også spændende at få lidt at vide om sig selv, og hvad der sker for én i næste uge – eller senere i livet. Men hvorfor lige et horoskop.

Men spørgsmålet er, om man nu kan stole på den slags. Jeg mener… kig lige på beskrivelsen af dit horoskop. Det passer jo ofte på de fleste. Ja, faktisk så jeg engang en spændende undersøgelse i fjernsynet. Den viste, at hvis man stopper en tilfældig person på gaden og spørger ham, om en bestemt beskrivelse fra horoskoperne passer, vil mange svare ja – også selv om man læser beskrivelsen på et stjernetegn, som personen ikke tilhører!

På denne måde er det sjovt, at en typisk beskrivelse på ‘løven’ synes at passe fint til én, som er født i skorpionens tegn, eller et hvilket som helst andet.

Dvs. at beskrivelser i horoskoper helt bevidst er lavet således, at de passer på de fleste.

Horoskoper der passer sammen

Nogle mener også, at man skal finde en partner, der har samme stjernetegn, eller et stjernetegn der passer til én selv. Vås! For det første har vores personlige træk ikke noget at gøre med stjernetegn, horoskoper osv. De personlige træk er et resultat af arv og miljø, ikke andet, og da slet ikke horoskoper.

Alle stjernetegn:

Vandbæreren kaldes også Aquarius og er det stjernetegn, du har, hvis du er født mellem den 20. januar – 18. februar. Fiskene kaldes Pisces og ligger i perioden 19. februar – 19. marts. Hvis du er født mellem 20. marts og 19. april, er du født i Vædderens (Aries) tegn.

Du er født i Tyrens teg (Taurus), hvis du er født mellem 20. april – 20. maj. Tvillingerne (Gemini) mellem 21. maj – 21. juni. Krebsen også kaldt Cancer, 21. juni – 21. juli. Løven (eller Leo), 22. juli – 22. august. Jomfruen (Virgo), 23. august – 22. september. Vægtens teg (Libra), 23. september – 22. oktober. Skorpionen (Scorpio), 23. oktober – 21. november. Skytten har et lidt sværere navn, nemlig Sagittarius, 22. november – 20. december. Og til sidst: Stenbukken (Capricorn) ml. 21. december – 19. januar.

From → om mænd, Stjernetegn

Comments are closed.