Skip to content

Dyre jeans – Hvad betaler danskere for jeans?

by admin on maj 22nd, 2010

Dyre jeans

Det var et chok at læse, at nogle mennesker kan finde på at give mellem 1500 og 1800 kr. for et par jeans. Det er dyrt for jeans, vil mange mene.

På de blogs, der handler om tøj, herunder også jeans, siger de fleste dog, at priser op til 500 kr., for et par Levis fx, er det mest almindelige.

Hvorfor betale for dyre jeans

På nogle “tøjblogs” udtrykker nogle mennesker den opfattelse, at de dyre bukser holder længere – og så har de en bedre pasform. Gad vide, om der er noget rigtigt i det? Hvis det handler om pasform, hvorfor har de billige jeans producenter så ikke for længst lavet den samme – eller nogenlunde samme – pasform til deres jeans? Og det med holdbarheden? Jamen stoffet er da det samme, og syningerne ligeså. Ja, måske holder de længere, men mon ikke det skyldes, at vi passer bedre på dyre jeans. Hvis de koster 1800 kroner, så bruger man dem vel ikke til havearbejde? Nej, man bruger dem generelt ikke så tit, eller til så mange forskellige gøremål som ellers.

Billige jeans online

På bloggene fremgår det, at der er masser af gode billige jeans at hente online. Smag og behag er forskellig. Og måske handler denne diskussion en hel del om forfængelighed og reklamer.

From → Tøj online

Comments are closed.