Skip to content

Mærkevarer genbrug – få det dyre billigt!

by admin on maj 25th, 2010

Genbrug af mærkevarerne

I København er der efterhånden masser af butikker, som sælger mærkevarer som genbrug. I Kvindeguiden blev det for noget tid siden nærmest beskrevet som en ny trend. Bl.a. fordi man kan finde “vintage” tøj, som nogle altså også synes er smart.

Genbrugsbutikker (mærkevarer) i København

Der er ingen tvivl om, at der er flest af de nævnte butikker i hovedstaden. Lad mig bare nævne:

Ca roule ma Poule, som ligger i Silkegade nr. 7. Der er også Carmen & Fantasio, Larsbjørnsstræde 11 kl , 1454 København K. Ja, man kan også finde dem på Frederiksberg, fx butikken Tiger Lily og Mic Mac, Gl. Kongevej 91, Frederiksberg. I Ø-området er der Mi Gusta, som ligger på Ndr. Frihavnsgade nr. 32. Der er langt flere end de nævnte, og det ser ikke ligefrem ud til, at trenden er ved at forsvinde.

Butikker med genbrug af mærkevarer findes også i Jylland, men ikke i samme omfang. De findes fx i Kolding og Silkeborg.

Findes det på nettet?

Ønsker du at købe brugte mærkevarer online, er det også muligt. Fx fandt jeg butikken http://www.readytowear.dk, hvor man eksempelvis kunne købe en Dolce&Gabbana top til kr. 800. Det skal lige siges, at den koster 3000 fra ny! Ved at holde lidt øje med siden, som selvfølgeligt får “nyt” ind hele tiden, kan man sikkert også score sig en fed taske eller lignende.

From → Mærkevarer, Mode, Nyheder

Comments are closed.