Skip to content

Dolce Gabbana t-shirt – Vidste du det?

by admin on maj 25th, 2010

Dolce Gabbana – historie

Det kendte mærke blev startet af Domenico Dolce & Stefano Gabbana i Milano, Italien. Dolce fik en uddannelse inden for modeverdenen, mens Gabbana var grafisk designer. Historien begynder i starten af firserne, hvor de to begyndte at designe tøj, som senere skulle vise sig at blive noget af det mest kendte inden for designertøj.

Året var 1986: De laver deres første kollektion og kommer til at nyde stor respekt verden over, ikke mindst blandt designere.

Populariteten blev naturligvis ikke mindre, da firmaet begyndte at designe til kendte Hollywood-stjerner, fx Madonna og Jennifer Lopez, som ofte kunne ses i tøjet. En t-shirt eller taske fra D&G signalerer gadeliv, musik og ungdom – og meget andet trendy.

From → Mærkevarer, Mode

Comments are closed.