Skip to content

Vejdirektoratet – Fedt webkamera på vejdirektoratet.dk!

by admin on maj 26th, 2010

Vejdirektoratets webkamera

Når man gerne vil følge med i vejret rundt omkring i landet, er det super smart, at Vejdirektoratet har lavet en sektion, hvor du via webkamera kan se, hvordan det går på de fleste store veje i Danmark. Man kan bruge det “zoombare kort”, som er lavet helt enkelt: Man ser et DK-kort og kan så vælge at klikke lige der, hvor man gerne vil se vejene. Her kan man se diverse trafikmeldinger så som vejarbejde, lukninger eller glatte veje. Det er jo en rigtig god idé, hvis man skal ud og køre længere ture og gerne lige vil have styr på alle vejene. Man kan også vælge TRIM-kortet, der dækker Hovedstadsområdet, Øresunds-regionen, Trekantområdet (Kolding, Vejle og Fredericia) og så den vestfynske motorvej.

Læs mere om tricks

From → Trafik

Comments are closed.