Skip to content

Sladder om de kendte – Sider med de kendte

by admin on juli 7th, 2010

Sladder sider

Der findes mange sider med sladder på nettet. Her samler vi links til sladdersider. Først smider vi lige selv et par stykker, og så er du ellers velkommen til at komme med forslag til gode sider. Smid blot en kommentar med et link nede i kommentarfelter, og så er den med.

Hollywood sladder m.m.

Det betyder ikke så meget, hvilken typer sladderside, du foreslår, om det så er om hollywood, sladder om de kongelige eller noget andet.

Links til sladder

Kendte.dk
www.kvindeguiden.dk/default.asp?sctid=4455
posh24.dk
beroemte.dk

Listen skal selvfølgeligt være meget, meget længere. Kom blot med dit forslag, så siden kan vise alle de gode sider. Sladder om kendte er spændende, fordi de viser os tydeligt, hvordan kendte lever, og nogle af deres problemer minder vel meget om dem, vi andre har. Nu kan man naturligvis ikke altid vide, om det passer, det man hører. Ja, nogle gange er det måske en fjer, der er blevet til ti høns, som man siger. Men en god idé er selvfølgeligt at undersøge kilderne til historierne og evt. sammenlige historierne på forskellige sites. Heldigvis bliver det da også tit afsløret, hvis en historie ikke har noget på sig. Der bliver jo lavet research på det meste, og de fleste af os vil jo nok alligevel gerne have styr på, hvad der er sandt og falsk, eller sladder om man vil. Nogle af siderne med historier om kendte og mindre kendte har også andet indhold, og det er jo heldigt for dem, som ikke lige synes, det er specielt interessant at høre om berømte mennesker og deres liv. Nogle af siderne har fx masser af indlæg om mode og livsstil. Det er jo også altid spændende, måske især for kvinderne.

Selve sladderen giver da også nogle gange anledning til lidt debat eller konflikt. Det ved vi jo fra utallige sager, hvor nogle har følt, at der er blevet sagt noget, som simpelthen ikke var sandt. Det skaber sådan set bare endnu mere sladder. Dengang Se&Hør var i konflikt med Casper Christensen, var det faktisk bare god reklame for bladet, hver gang komikeren brokkede sig i medierne. Så egentlig kom han på nogle møder til at støtte et blad, som han nok ikke havde det alt for godt med.

From → sladder

Comments are closed.