Skip to content

Flere jokes om tryllekunsten

by admin on april 8th, 2011

På denne side: http://www.jokestiltiden.dk/?p=367 smed vi lige et par tryllejokes ind. Her kommer et par ekstra:

1) Hvordan får man en tryllekunstner til at vise 100 korttricks?

Man beder ham bare om at vise ét.

2) Hvad mellem en tryllekunstner og en sportsmand?

De kan begge lide at lave “hat trick”. Link til tryllekunstner for børn

3) En tryllekunstner arbejder på et stort skib, som sejler mellem København og London. Da der hele tiden kommer nye passagerer på skibet, kan han uden problemer bruge det samme show igen og igen. Men en dag får kaptajnen en papegøje, som ser showet hver aften. Efter nogle dage kan den gennemskue alle showets tricks og begynder at afsløre dem for pupblikum: “Det er ikke den samme hat!”, “Han har bare gemt den der!” Osv. Derfor må tryllekunstneren se i øjnene, at han må lave showet om. Men pludselig synker skibet. Efter noget tid ligger tryllekunstneren i vandet, og selvfølgelig er papegøjen lige på hans skulder. De stirrer på hinanden, og efter noget tid siger papegøjet “Ok, jeg giver op – hvor har du gjort af skibet?”.

Tryllekunstner priser i Københavnsområdet. Har du en god vits til denne kategori? Smid den i bloggen herunder.

Comments are closed.