Skip to content

Sammenlign webshops med transportbure

by admin on oktober 21st, 2017

På siden Hundetips.eu kan du se nogle af de bedste webshops med hundeartikler. De nævnte butikker bliver vurderet ud fra vurderinger på Trustpilot, antal likes på Facebook, generelle rennomme på nettet samt deres vilkår og betingelser.

Før du handler hundeartikler, er det en god idé at kigge forbi Hundetips.eu (klik her). Så ser du Danmarks bedst vurderede online butikker. Der er salg af transportbure, hundesnore og hundefoder. Ved at tjekke de tre butikker kan du få et godt overblik over nogle af dem med best trustscore.

Du kan også se en guide til valg af størrelse. Hvis du fx skal have et transportbur til en labrador, kan det være rart at se, hvad der normalt passer til denne race.

 

From → Div

Comments are closed.